Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Това е повече от фантастично!
Албена Асенова коментира:
Но не е лютеница,защото почти липсват домати.
Албена Асенова коментира:
Обичам ароматен боб с много подправки. Аз слагам една цяла скилидка чесън,джоджен.малко мащерка и малко калоферче.
Албена Асенова коментира:
Матча е зелен чай на прах,ако не се лъжа?
Албена Асенова коментира:
Благодаря! Предимството е,че е лесна за правене,а и е доста апетитна.
Албена Асенова коментира:
Благодаря! Корите са дебели и за това има вкус на домашно точена. Много е вкусна!
Албена Асенова коментира:
Вкусотия,само дафиновият лист бих пропуснала!
Албена Асенова коментира:
Само една подробност това не паста Пене,а Фусили.
Албена Асенова коментира:
Рецептата не е лоша,само едно нещо не ми е ясно. До колкото знам гулия и земна ябълка е едно и също,така,че как присъства като два продукта в рецептата?
Албена Асенова коментира:
Вкусотия! Обичам бобът да е ароматен,с повече подправки!
Албена Асенова коментира:
Много вкусни! Имам подобна рецепта,но сега ще опитам и тази. Уверена съм в резултата. ;-)
Албена Асенова коментира:
Да,за масло става дума. Писах за грешката на админа,надявам се да го по правят. Неволна грешка,съжалявам!
Албена Асенова коментира:
Глинен гювеч се слага в студена фурна,а не загрята.
Албена Асенова коментира:
Не ще си оближа,а ще си изям пръстите! Много вкусно!
Албена Асенова коментира:
Не пише къде се слага изварата,но логично е да се сложи в пълнежа. Той дойде малко в повече и го сложих около домата. Добре се получи.
Албена Асенова коментира:
Чудесно предложение! По мой вкус,само девисила бих пропуснала.
Албена Асенова коментира:
Пропуснах дивият лимон,защото нямам представа какво представлява и къде може да се намери.
Албена Асенова коментира:
Добавих малко чесънче за аромат.