Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Единичен статус #1305132
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави коментар към: Полентапреди 2 годиниПолентаПолента26.10.2011КачамакТвърде малко сте отделили да предадете точно и старателно за приготвянето на тая полента... ОК, явно има вариант, който не е трудоемък - браво, че предлагате такъв. Все пак - явно предлагате един улеснен вариант с царевичния грис, вместо с едно, примерно подготвено предварително царевично тесто, за което и рецептата щеше да е по-сложна.. Тогава щеше да се наложи наистина да разясните КОЛКО време и КОГА да се спазва, за да улучим точния момент в приготвянето на тестото - БУХВАНЕТО на туй тесто, ръйш ли, начи... :)