Gergana DI
Новак
Моята стенаРецепти2Снимки16СтатииСъветиКоментари2Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки115
- Gergana DIдобави коментар към: Класически френски крем Брюлепреди 2 годиниКласически френски крем Брюле07.12.2020Крем брюлеЗдравейте, моят крем не стана както трябва - остана много много течен и безобразно сладък с много натъртващ вкус на кафявата захар. Спазвала съм инструкциите едно към едно. Като единствено, сметаната не беше толкова маслена (моята беше 27%), но това не би трябвало да окаже такова значение, защото съм правила този крем и със смес сметана + прясно мляко и се е получавал. За течната консистенция, може и моя да е грешката някъде по пътя. В крайна сметка, за да не го хвърлям - доопекох крема за още 45 Мин на следващия ден и се стегна. Главната ми забележка е със захарта - не мисля, че пропорцията е подходяща и мисля, че захарта трябва да се добави при сметаната и след това да се добавя на порции към жълтъците. Може да греша - разбира се, ще опитам отново и ако се получи добре, ще коригирам оценката си.