Анонимен

Новак
Моята стенаРецептиСтатииСъветиКоментари9Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки16
Анонимендобави коментар към: Шоколадово суфлепреди 12 месеца
Шоколадово суфле14.02.2017СуфлеРецептата е чудесна и точна, десертът също! Благодаря! В железни форми за крем карамел също печенето е 8-9 минути на 200 градуса с вентилатор. Най-добре е да не се пече наведнъж, докато уцелите настройката на печенето според формите и количеството смес в тях. Без проблем купичките могат да останат неопечени два дена в хладилника. Друга тънкост е колко точно да се разбият яйцата. Ако е твърде течна сместа има риск да спихне при печенето(печенето на вентилатор помага това да не се случи), ако е твърде пухкава няма да се стича. Дори да го препечете и вместо суфле, да стане лавакейк или брауни, пак е убийствено вкусно. Натуралният шоколад не е добре да се повече от 65% какао, защото става прекалено тежко шоколадово и недостатъчно сладко.