Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави в любими: Шоколадово суфлепреди 2 месецаШоколадово суфлеШоколадово суфле14.02.2017Суфле
  • /АнонименАнонименгласува за: Шоколадово суфлепреди 2 месецаШоколадово суфлеШоколадово суфле14.02.2017Суфле
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Шоколадово суфлепреди 2 месецаШоколадово суфлеШоколадово суфле14.02.2017СуфлеРецептата е чудесна и точна, десертът също! Благодаря! В железни форми за крем карамел също печенето е 8-9 минути на 200 градуса с вентилатор. Най-добре е да не се пече наведнъж, докато уцелите настройката на печенето според формите и количеството смес в тях. Без проблем купичките могат да останат неопечени два дена в хладилника. Друга тънкост е колко точно да се разбият яйцата. Ако е твърде течна сместа има риск да спихне при печенето(печенето на вентилатор помага това да не се случи), ако е твърде пухкава няма да се стича. Дори да го препечете и вместо суфле, да стане лавакейк или брауни, пак е убийствено вкусно. Натуралният шоколад не е добре да се повече от 65% какао, защото става прекалено тежко шоколадово и недостатъчно сладко.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Арабски дюнер по домашна рецептапреди 9 месецаАрабски дюнер по домашна рецептаАрабски дюнер по домашна рецепта27.01.2023ДюнериРецептата е най-добрата за дюнер в този сайт. Водата за тестото е твърде много(250мл е достатъчно), солта също( освен ако се има предвид равна с.л.). Аз ползвам чаена лъжица с връх захар и чаена лъжица с връх сол На месото добавям и канела за повече ориенталски вкус, а на соса с.лъжица сусамов тахан.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Домашни дюнерипреди 9 месецаДомашни дюнериДомашни дюнери31.03.2018ДюнериТова е дюнер, колкото юфката с кетчуп и саламурено сирене е "спагети болонезе", колкото филията със свинска мас и кетчуп е пица "Маргарита", колкото гроздовата ракия с боза е Айриш крийм! Да му бяхте сложили и кренвирши вместо месо, та да е пълна гаврата с добрия вкус!
  • /АнонименАнонименгласува за: Оригинална шкембе чорбапреди 11 месецаОригинална шкембе чорбаОригинална шкембе чорба10.03.2017Шкембе Чорба
  • /АнонименАнонименсготви: Оригинална шкембе чорбапреди 11 месецаОригинална шкембе чорбаОригинална шкембе чорба10.03.2017Шкембе Чорба
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Класическа шкембе чорба с прясно млякопреди 11 месецаКласическа шкембе чорба с прясно млякоКласическа шкембе чорба с прясно мляко18.04.2022Шкембе ЧорбаТова нито е "класическа" нито е "оригинална" рецепта за шкембе чорба! Това в телешко варено със шкембе! Вкусът няма да коментирам, може и да е добър, но няма да "класическия" или "оригиналния". Заглавието подвежда! По моя вкус тази рецепта е "натруфена" с повече подправки от необходимото.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Оригинална шкембе чорбапреди 11 месецаОригинална шкембе чорбаОригинална шкембе чорба10.03.2017Шкембе ЧорбаТова е вярната рецепта за шкембе чорба! Аз също олио не слагам , само 80-100гр. масло, 1 до 1 и 1/2 супена лъжица брашно за плътност(така предпочитам) запържвам леко, чаена лъжица червен пипер( пушен също става, вкусът е интересен, но различен от оригиналния) и изключвам котлона. Добавям цялото студеното мляко наведнъж при постоянно бъркане и продължавам 1 до 2 минути до пълното разтваряне на запръжката. Спокойно, не става на бучки. Всичко останало както е в тази рецепта.
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 11 месеца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest