Анонимен

Новак
Моята стенаРецептиСтатииСъветиКоментари9Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки16
Анонимендобави коментар към: Свинско с къри, лайм и кокосово млякопреди 9 месеца
Свинско с къри, лайм и кокосово мляко17.01.2016КъриПравил съм морски дарове с кокосово къри и реших да пробвам и със свинско. Получава се вкусно, но за предпочитане е да се ползва кокосова сметана(кокосово мляко с висока масленост), за да стане сос с добра консистенция. Два лайма са много за тази рецепта. Аз го правих с един и пак ми беше твърде кисело и го коригирах със захар.
Анонимендобави в любими: Шоколадово суфлепреди 12 месеца
Шоколадово суфле14.02.2017Суфле
Анонименгласува за: Шоколадово суфлепреди 12 месеца
Шоколадово суфле14.02.2017Суфле
Анонимендобави коментар към: Шоколадово суфлепреди 12 месеца
Шоколадово суфле14.02.2017СуфлеРецептата е чудесна и точна, десертът също! Благодаря! В железни форми за крем карамел също печенето е 8-9 минути на 200 градуса с вентилатор. Най-добре е да не се пече наведнъж, докато уцелите настройката на печенето според формите и количеството смес в тях. Без проблем купичките могат да останат неопечени два дена в хладилника. Друга тънкост е колко точно да се разбият яйцата. Ако е твърде течна сместа има риск да спихне при печенето(печенето на вентилатор помага това да не се случи), ако е твърде пухкава няма да се стича. Дори да го препечете и вместо суфле, да стане лавакейк или брауни, пак е убийствено вкусно. Натуралният шоколад не е добре да се повече от 65% какао, защото става прекалено тежко шоколадово и недостатъчно сладко.
Анонимендобави коментар към: Арабски дюнер по домашна рецептапреди 2 години
Арабски дюнер по домашна рецепта27.01.2023ДюнериРецептата е най-добрата за дюнер в този сайт. Водата за тестото е твърде много(250мл е достатъчно), солта също( освен ако се има предвид равна с.л.). Аз ползвам чаена лъжица с връх захар и чаена лъжица с връх сол На месото добавям и канела за повече ориенталски вкус, а на соса с.лъжица сусамов тахан.
Анонимендобави коментар към: Домашни дюнерипреди 2 години
Домашни дюнери31.03.2018ДюнериТова е дюнер, колкото юфката с кетчуп и саламурено сирене е "спагети болонезе", колкото филията със свинска мас и кетчуп е пица "Маргарита", колкото гроздовата ракия с боза е Айриш крийм! Да му бяхте сложили и кренвирши вместо месо, та да е пълна гаврата с добрия вкус!
Анонименгласува за: Оригинална шкембе чорбапреди 2 години
Оригинална шкембе чорба10.03.2017Шкембе чорба
Анонименсготви: Оригинална шкембе чорбапреди 2 години
Оригинална шкембе чорба10.03.2017Шкембе чорба
Анонимендобави коментар към: Оригинална шкембе чорбапреди 2 години
Оригинална шкембе чорба10.03.2017Шкембе чорбаТова е вярната рецепта за шкембе чорба! Аз също олио не слагам , само 80-100гр. масло, 1 до 1 и 1/2 супена лъжица брашно за плътност(така предпочитам) запържвам леко, чаена лъжица червен пипер( пушен също става, вкусът е интересен, но различен от оригиналния) и изключвам котлона. Добавям цялото студеното мляко наведнъж при постоянно бъркане и продължавам 1 до 2 минути до пълното разтваряне на запръжката. Спокойно, не става на бучки. Всичко останало както е в тази рецепта.
Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 2 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest