Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Единичен статус #54892
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави коментар към: Бабини виненкипреди 8 годиниБабини виненкиБабини виненки11.04.2017Сладки и БисквитиС брашно на око се правят. Точна дозировка няма, защото има значение каква е мазнината и какво е брашното. С количество чаша и повече мазнина отива със сигурност килограм брашно. Важното е да не става твърдо тестото. Аз добавям брашното най-накрая и бъркам с голяма лъжица докато започне да става тежичко и да се отделя от съда. Маслените теста си остават влажни от самата мазнина. Не трябва да се добавя брашно докато стане сухо тестото, защото после сладките/соленките ще станат много твърди.