Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Единичен статус #730175
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави коментар към: Прасковен сладкиш с яйчен кремпреди 5 години, преди 5 годиниПрасковен сладкиш с яйчен кремПрасковен сладкиш с яйчен крем03.07.2019Плодови СладкишиНе само,че не е вкусен,ами направо стана отвратителен...
    • Ivana Krasteva-Pieroni
      Ivana Krasteva-PieroniMarcheva14, благодаря за сърцатата защита! Радвам се, че намерих фен тук! Какво да кажа, вкус приятел няма, но като четеш някоя рецепта обикновено си даваш сметка дали ще ти хареса или не! И дали ще може да я направиш или не! Надявам се да видя сладкиша от правоъгълния тарт! :)
    • Ivana Krasteva-Pieroni
      Ivana Krasteva-PieroniБрех, да му се не знае! Много съжалявам, че не Ви е харесал! :(
      • marcheva14marcheva14Абсурдно е да се помисли, че Ивана може да има "отвратителна " рецепта, това е невъзможно. , За всеки друг бих го приела това грозно изказване, за себе си също, не всичко може да ми е сполучливо, но аз лично толкова рецепти съм си "откраднала" от нея и винаги са били с перфектен резултат.Единственото ми неудобство в момента е това, че участва в сайта и някак си не бих посмяла да пусна нейна рецепта в собствено изпълнение, защото не съм убедена за себе си, че така красиво бих я поднесла, само това е, иначе с удоволствие бих пуснала. Точно заради нейна рецепта обърнах света да намеря правоъгълен тарт, така и още не съм стигнала да приготвя сладкиша, но и това ще стане и съм повече от убедена, че ще е разкошен.