Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Единичен статус #803636
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави форумната тема: Смущаващ въпрос за свински езикпреди 4 годиниЗдравейте!

    Моето семейство много обича свински език с масло, гъби и кашкавал, любима рецепта ни е, но рядко я готвим.
    Последните два пъти обаче видът на езика ме озадачи много. Преди като сварявах езика и го нарязвах на филийки, месото беше чисто и еднакво навсякъде.

    Последните два пъти има черни резки по него, черни жили и дори черни образувания, които се притеснявам, че може да са туморни. Ако не, какво би могло да бъде? Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

    Даже днес направих видео, но не знам къде да ви го покажа.