Anonimen
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари2Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки6
- Анонимендобави коментар към: Сос Грибихпреди 4 годиниСос Грибих05.07.2017ДресингРецептата е представена много добре. Една приятелска забележка: Не ‘грибих’, а ‘грибиш’ (думата е френска – sauce gribiche). В емблематичната готварска книга на Жанет Матио „Аз знам да готвя”, преиздавана неизменно от 1932 насам, фигурира не домат, а корнишони – кисели или пресни. Така е и във другите ‘по-сериозни’ литературни източници. Това, разбира се, не пречи да проявите творчество и да попромените нещо. Но е добре промяната да се отбележи в текста. Винаги следя с удоволствие рецептите Ви!