Adriyana - Adi

Чирак
Моята стенаРецепти105СтатииСъветиКоментари113Форумни теми29Постове във форума234За менИзпрати съобщениеточки1776

Просто намокряте с вода парченцата кашкавал преди да потопите в брашно - елементарно е- но преди да го знам имах проблеми - изтичаше

Аз мисля че цветята вдъхновяват и дават чувства на близост с природата и съответно по-добри резултати в кухнята

Аз лично на вкуса но и външния вид е много важен - някои хора казват че първо се храним с очите

Мисля да си купя и искам мнения - Вие ползвате ли ги и какви са впечатленията ви ?

По принцип съм против но открих една вегета която е супер добре балансирана

Много обичам пияни вишни и слагам на блатовете за торта ликьор в сиропа - вие как сиропирате тортите?

Много е вкусно и обичам да го ползвам - но от гледна точка на здравето се ограничавам . Вие каква мазнина предпочитате?

На всякъде говорят за вършебните свойства на тази комбинация - вашето мнение

Нека тези, които имат опит с подправянето на шоколад да го споделят