Моите форумни теми

Adriyana - AdiКакво най-често поднасяте с песто?
Аз само спагети и ми е интересно къде другаде може да се ползва
Adriyana - AdiТайната на перфектния паниран кашкавал
Просто намокряте с вода парченцата кашкавал преди да потопите в брашно - елементарно е- но преди да го знам имах проблеми - изтичаше
Adriyana - AdiЗа и против цветята в кухнята
Аз мисля че цветята вдъхновяват и дават чувства на близост с природата и съответно по-добри резултати в кухнята
Adriyana - AdiНа външният вид или на вкуса наблягате при готвене?
Аз лично на вкуса но и външния вид е много важен - някои хора казват че първо се храним с очите
Adriyana - AdiКакво мислите за Индукционните котлони?
Мисля да си купя и искам мнения - Вие ползвате ли ги и какви са впечатленията ви ?
Adriyana - AdiЗа и против универсалните подправки?
По принцип съм против но открих една вегета която е супер добре балансирана
Adriyana - AdiКак сиропирате тортите?
Много обичам пияни вишни и слагам на блатовете за торта ликьор в сиропа - вие как сиропирате тортите?
Adriyana - AdiЗа и против маслото
Много е вкусно и обичам да го ползвам - но от гледна точка на здравето се ограничавам . Вие каква мазнина предпочитате?
Adriyana - AdiРецепта за домашен сладолед?
Споделете вашата успешна рецепта за домашен сладолед
Adriyana - AdiКомбинацията джинджинфил и мед?
На всякъде говорят за вършебните свойства на тази комбинация - вашето мнение
Adriyana - AdiПикантен шоколад: Споделете какво добавяте - черен пипер, лют пипер?
Нека тези, които имат опит с подправянето на шоколад да го споделят