Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари15Форумни темиПостове във форума17За менИзпрати съобщениеточки39
- Анонимендобави коментар към: Селски плосък хлябпреди 3 годиниСелски плосък хляб15.02.2022Плосък хлябИ пишман пекар да си, това винаги се получава
- Анонименгласува за: Селски плосък хлябпреди 3 годиниСелски плосък хляб15.02.2022Плосък хляб
- Анонименгласува за: Мокър сладкиш от турската кухняпреди 3 годиниМокър сладкиш от турската кухня17.01.2022Шоколадов сладкиш
- Анонимендобави коментар към: Лучена каша със зелева чорбапреди 3 годиниЛучена каша със зелева чорба03.03.2017КашиВтората снимка е 20 минути след първата. Да се види колко е вкусна кашата. Както казва Кума Лиса: Облизанчо и Търкуланчо
- Анонименсготви: Лучена каша със зелева чорбапреди 3 годиниЛучена каша със зелева чорба03.03.2017Каши
- Анонимендобави в любими: Лучена каша със зелева чорбапреди 3 годиниЛучена каша със зелева чорба03.03.2017Каши
- Анонименпопълни разширения си профилпреди 3 години
- Анонимендобави заглавна снимка към рецептата: Лучена каша със зелева чорбапреди 3 години
- Анонимендобави коментар към: Лучена каша със зелева чорбапреди 3 годиниЛучена каша със зелева чорба03.03.2017КашиДобра е кашата. С технологията нещо не съм съгласен. Червен пипер сложен в началото на пържене, започва да горчи. Баба го правеше така: Първо слага в сух тиган брашно. Като стане съвсем леко светло кафяво го маха от тигана. Вече олио, праз и евентуално лук докат се запържат. Ч.пип. за секунди, брашно, разбърква, зел.чорба. Ако е много солена и вода. Ааа и една чаша брашно е за многочленно семейство. Моето както е от един член 4/5 с.л. стигат
- Анонимендобави коментар към: Зелев сок с праз и кисело зелепреди 3 годиниЗелев сок с праз и кисело зеле25.11.2021Зелева чорбаАуу мирише на плагиатство
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest