Anonimen
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари15Форумни темиПостове във форума17За менИзпрати съобщениеточки39
- Анонимендобави коментар към: Лучена каша със зелева чорбапреди 3 годиниЛучена каша със зелева чорба03.03.2017КашиДобра е кашата. С технологията нещо не съм съгласен. Червен пипер сложен в началото на пържене, започва да горчи. Баба го правеше така: Първо слага в сух тиган брашно. Като стане съвсем леко светло кафяво го маха от тигана. Вече олио, праз и евентуално лук докат се запържат. Ч.пип. за секунди, брашно, разбърква, зел.чорба. Ако е много солена и вода. Ааа и една чаша брашно е за многочленно семейство. Моето както е от един член 4/5 с.л. стигат