Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен

Новак
Анонименсготви: Телешки стек на скарапреди 9 години
Телешки стек на скара21.11.2021Пържоли
Анонимендобави коментар към: Свински уши на скарапреди 9 години
Свински уши на скара06.02.2013Свински ушиУшите се почистват добре и се варят в съд под налягане за 15,20 минути.Изваждат се от съда ,изцеждат се и се нарязват на лентички.Намазват се с олио или зехтин и се поръсват с подправка за скара (Пекантина).Оставете ги да престоят няколко минути за да си поемат от подправките и на загрята скара или барбекю се запичат.Сервират се топли,който има желание може да ги поръси и със соев сос стават чудесни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest