Petia
Новак
Моята стенаРецепти16Снимки62Статии1Съвети2Коментари35Форумни темиПостове във форума21За менИзпрати съобщениеточки545
- Petiaсготви: Хрупкави картофени кюфтета на фурнапреди 7 години Хрупкави картофени кюфтета на фурна26.04.2017Картофени кюфтета
- Petiaсготви: Селски мекиципреди 7 години Селски мекици24.12.2018Мекици
- Petiaсготви: Солено руло за всякакви поводипреди 7 години Солено руло за всякакви поводи31.12.2019Солено руло
- Petiaдобави отговор към форумната тема: Препарати за съдомиялна?преди 7 години Едни приятели, които имат съдомиялна от години ни препоръчаха продуктите за съдомиялни от Лидл. За сега сме доволни от тях, а и не са толкова скъпи. Самата съдомиялна я подсушаваме след използването й и я оставяме да за известно време отворена да се проветри и за изсъхне.
- Petiaдобави отговор към форумната тема: Използвате ли индрише във вашите рецепти?преди 7 години Аз го ползвам за компот или сладко от праскови, както и при сините сливи.
- Petiaдобави коментар към: Домашен лек за кашлицапреди 7 години, преди 7 години Домашен лек за кашлица08.11.2018Рецепти за здравеДа - много ефикасна рецепта за упорита кашлица.
- Petiaгласува за: Домашен лек за кашлицапреди 7 години, преди 7 години Домашен лек за кашлица08.11.2018Рецепти за здраве
- Petiaдобави отговор към форумната тема: Може ли да дадете рецепта за запек!преди 7 години, преди 7 години
Ефикасна и здравословна рецепта за проблеми с перисталтиката:
Смесват се равни количества сурови семена - сусамово семе, слънчогледово семе и ленено семе. Лененото семе е хубаво са се смели или счука преди използването. Продуктите се съхраняват в хладилник, защото и трита вида семена са маслодайни.
Взема се 1 супена лъжица от сместа със семената и 2-3 супени лъжици овесени ядки. Вечерта се смесват с кисело мляко и на сутринта се закусва с това. По-късно може да се консумира и друга храна. - Petiaдобави отговор към форумната тема: Ефикасно бабино лекарство за кашлицапреди 7 години, преди 7 години Изпитана рецепта е с черна ряпа. Ряпата се измива и откъм листата се издълбава и се пълни с мед. Когато медът се стопи, се изпива течността - ние го подготвяме вечерта и на сутринта се консумира. Една ряпа я използвам поне два пъти.
- Petiaсготви: Захаринките на бабапреди 7 години Захаринките на баба11.03.2018Курабийки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest