Нина
Нина
Новак
  • /НинаНинадобави в любими: Лятно зеленчуково ястие с пилешко филепреди 2 седмициЛятно зеленчуково ястие с пилешко филеЛятно зеленчуково ястие с пилешко филе04.09.2019
  • /НинаНинагласува за: Класически чийзкейк с ягодипреди 4 седмициКласически чийзкейк с ягодиКласически чийзкейк с ягоди19.02.2013
  • /НинаНинасготви: Класически чийзкейк с ягодипреди 4 седмициКласически чийзкейк с ягодиКласически чийзкейк с ягоди19.02.2013
  • /НинаНинадобави в любими: Класически чийзкейк с ягодипреди 4 седмициКласически чийзкейк с ягодиКласически чийзкейк с ягоди19.02.2013
  • /НинаНинадобави снимка към: Класически чийзкейк с ягодипреди 4 седмици
  • /НинаНинадобави снимка към: Класически чийзкейк с ягодипреди 4 седмици
  • /НинаНинадобави снимка към: Класически чийзкейк с ягодипреди 4 седмици
  • /НинаНинадобави в любими: Родопска Топеницапреди 1 месецРодопска ТопеницаРодопска Топеница12.04.2018
  • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 2 месецаСкъпи на сърцето ни Кулинари,

    Новият дизайн на сайта е вече факт, надяваме се и на вас да ви харесва. С него имаме някои новости за вас.

    Нека първо обявим новите ни тематични седмици (02.07 - 21.07) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
    - Сладкиши и десерти с праскови и кайсии;
    - Рецепти с патладжани;
    - Рецепти за диабетици;
    - Рецепти за пикнинк;
    - Здравословни рецепти;
    - Разядки, апетитки, мезета, тапас;
    - Гръцки и Турски супи;
    - Летни коктейли;
    - Пурички;
    - Профитероли, еклери;
    - Пълнени питки;
    - Хек, ципура, лаврак, скумрия, шаран, паламуд, пангасиус;
    - Пудинг, Шоколадов крем;
    - Плосък хляб;
    - Сиропирани сладки, шприцовани сладки;
    - Баници от хляб.

    Всяка одобрена тематична рецепта със снимка ще ви носи 23 точки.

    Наред с новата ни визия въведохме и някои подобрения в кулинарната ни игра. Има над 40 нови награди, от които можете да избирате, а и вече даваме повече точки за вашите кулинарни шедьоври.

    Промените са постоянни и можете да ги видите тук:
    - за рецепта със снимка вече се дават 16 точки вместо 13;
    - за зададена рецепта със снимка вече се дават 28 точки вместо 26;
    - за тематична рецепта със снимка вече се дават 23 точки вместо 20.
    - за дълга рецепта със снимка вече ще получавате 23 точки вместо 21
    - за смислен коментар и отговор във форума ще получавате 0.4 точки вместо 0.2
    - за нова форума тема ще получавате 2 точки вместо 1
    - за написана статия ще получавате 19 точки вместо 16, а за кратка 13 точки вместо 11
    - за нова снимка към чужда рецепта се дават 4.5 точки вместо 3.

    Кулинарни поздрави, Готвач.бг
    • Марияна Петрова Иванова
      Марияна Петрова ИвановаЗдравейте! Рецептата за диня,която пуснах не спада ли към тематичните? Хубав ден!
      • Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова ИвановаИзвинявам се,не обърнах внимание!
      • AdminAdminне, тематичните с динята са до 21ви, в момента още няма нови обявени. Твоята рецепта е от 24рти.
    • ВИЛИ-Виолета Матева
      ВИЛИ-Виолета МатеваЗа сега всичко се оправи ,ако имам проблем пак ще пиша Искам да помоля за днешната рецепта последната снимка която качих на Огретен от тиквички за деца да стане първа ,ако може по апетитна е затова :))))
    • ВИЛИ-Виолета Матева
      ВИЛИ-Виолета МатеваПривет ,преди малко едва влезнах на главната страница от лаптопа Изписва че сървърът не може да докаже че e gotvach.bg имаше и декларация за поверителност ,връзката е опасна- възможни са атаки и затова трябва да изпращаме системна информация и част от съдържанието на страниците Някой има ли този проблем и какво става ,моля админа за отговор и яснота по този въпрос ?
      • Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова ИвановаЗдравейте!Аз,днес не съм имала проблеми!
      • AdminAdminВили, какъв браузър ползваш? Всичко е наред иначе, няма проблеми. Явно не ти е заредило сертификата на сайта на компютъра, поради една или друга причина.
    • Всички коментари
  • /НинаНинапубликува в кулинарната мрежапреди 2 месеца, преди 2 месецаПредложение как да сготвя телешки денвър стек?

    https://gotvach.bg/
    • Нина
      НинаМного благодаря за отговора. Направих ги на тиган и после малко във фурната, но съм допуснала някои грешки явно :Д обръщах ги по няколко пъти в тигана, и ги посолих предварително стековете... А другата голяма грешка е, че ги купих от голяма верига магазини. Боядисани в червено, а когато ги измих станаха сиво-сини :( Вече само от месарници ще си пазарувам месото. Съветите ви ще са ми много полезни за следващия път!
      • Йорданка КовачеваЙорданка КовачеваНяма нищо, че сте допуснали някои грешки, така човек се учи :)И наистина освен няколкото важни правила, още по- важно е качеството на месото и правилно казвате, че по- добре да се вземе от месарница. Следващият път съм сигурна, че ще постигнете отлични резултати!
    • Йорданка Ковачева
      Йорданка КовачеваНа барбекю, грил или тиган (с много малко мазнина). Месото трябва да е на стайна температура и се пече от всяка страна на силен огън до желаната от вас готовност, но е важно да не обръщате по няколко пъти, а докато не добие златист загар от едната страна, не обръщайте от другата. В противен случай става сухо. Солта също извлича соковете от месото, затова посолете стековете чак накрая при поднасяне, най добре с едра люспеста сол.Моят съвет е и да не слагате подправки, нито да мариновате, но ако все пак решите да го направите малко черен пипер или мащерка не би било зле да се използва в умерени количества, за да не засенчва аромата на месото. Успех.