Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Диана в Gotvach.bg
Диана
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари2Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки16
- Дианагласува за: Кремсупа от червена леща в мултикукърпреди 5 месецаКремсупа от червена леща в мултикукър20.06.2024Супа от леща
- Дианасготви: Кремсупа от червена леща в мултикукърпреди 5 месецаКремсупа от червена леща в мултикукър20.06.2024Супа от леща
- Дианасготви: Шакшука с котидж сиренепреди 5 месецаШакшука с котидж сирене13.06.2024Пържени чушки
- Дианагласува за: Лепкави крилца за шампионипреди 5 месецаЛепкави крилца за шампиони15.06.2024Печено пиле
- Дианасготви: Лепкави крилца за шампионипреди 5 месецаЛепкави крилца за шампиони15.06.2024Печено пиле
- Дианагласува за: Розова кремсупа от тиквичкипреди 6 месецаРозова кремсупа от тиквички01.06.2024Зеленчукова супа
- Дианасготви: Розова кремсупа от тиквичкипреди 6 месецаРозова кремсупа от тиквички01.06.2024Зеленчукова супа
- Дианадобави коментар към: Фини медени резени с глазурапреди 6 месецаФини медени резени с глазура18.05.2024Медена тортаВкусна рецепта, но няколко коментара от мен, които да имате предвид: При така зададените съставки и количества, тестото става много твърдо и се приготвя трудно дори с робот. Трябва да го разточите, за да го сложите в тавичката за печене и ако нямате много опит, ще Ви трябва доста време, за да го докарате в нужната форма. Аз го разточих върху кухненска хартия, след което го сложих в тавата направо с хартията. Намокряйте или намазнявайте леко точилката, защото иначе залепва. При така зададените количества захар десертът става много сладък, така че ако не обичате твърде сладко, намалете количеството захар за блатовете и крема наполовина. Не намалявайте захарта за глазурата, защото ще стане много рядка.
- Дианагласува за: Фини медени резени с глазурапреди 6 месецаФини медени резени с глазура18.05.2024Медена торта
- Дианасготви: Фини медени резени с глазурапреди 6 месецаФини медени резени с глазура18.05.2024Медена торта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest