Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари1Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки0
- Анонимендобави коментар към: Свинска кавърмапреди 5 годиниСвинска кавърма16.01.2016КавърмаПочти във всички рецепти се правят основни технологични грешки,например -посоляваме и овкусяваме със соев сос месото и го задушаваме.грешка,така месото остава твърдо, солта и соевия сос накрая .Какво забелязах ,да каварма с маслини,смешно българско ястие с маслини расли в пловдивско
- Анонименгласува за: Класическа свинска кавърмапреди 5 годиниКласическа свинска кавърма13.02.2016Кавърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest