Сергей Анчев
Готвач
Моята стенаРецепти229Снимки339Статии2СъветиКоментари85Форумни темиПостове във форума1За менИзпрати съобщениеточки5176
- Сергей Анчевдобави коментар към: Как се пошира риба?преди 4 годиниКак се пошира риба?27.11.2019Много хубава, компетента статия!
- Сергей Анчевдобави рецепта със снимка: Печен заек с вино и ароматни билкипреди 4 годиниПечен заек с вино и ароматни билки04.12.2019Печен Заек
- Сергей Анчевдобави рецепта със снимка: Боб яхния със свинска пастърмапреди 4 годиниБоб яхния със свинска пастърма03.12.2019Яхния
- Сергей Анчевдобави коментар към: Боб по флорентинскипреди 4 години, преди 4 годиниБоб по флорентински30.11.2019Боб ЧорбаБобът трудно увира със сол. По-добре я сложете накрая.
- Сергей Анчевдобави коментар към: Хайдушка сланинапреди 4 годиниХайдушка сланина15.12.2019МезетаКак да не им завиждаш на хайдутите? Имат си буркани, дафинов лист, черен пипер - явно ятаците са били на висота.
- Сергей Анчевгласува за: Свински пържолки с мед и соев соспреди 4 годиниСвински пържолки с мед и соев сос27.12.2010Пържоли
- Сергей Анчевдобави коментар към: Свински пържолки с мед и соев соспреди 4 годиниСвински пържолки с мед и соев сос27.12.2010ПържолиКак се пекат? На 160 гр. или 230 гр. - Това според мен е много важно.
- Сергей Анчевдобави коментар към: Надупени яйца с кашкавал и чушкипреди 4 годиниНадупени яйца с кашкавал и чушки21.10.2019ЗапеканкиНадупени или не, но рецептата си я бива.
- Сергей Анчевгласува за: Надупени яйца с кашкавал и чушкипреди 4 годиниНадупени яйца с кашкавал и чушки21.10.2019Запеканки
- Сергей Анчевсготви: Телешка дроб сармапреди 4 години, преди 4 годиниТелешка дроб сарма29.11.2019Дроб Сарма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest