неделя, 20 април
Петте най-полезни сока
Кое за какво е полезно

Петте най-полезни сока

0

Вместо газирани напитки, далеч по-добре е да консумирате сокове. Кои са петте най-полезни сока - сок от портокал, яболков сок, доматен сок, сок от моркови, сок от червена боровинка.

1

Доматен сок

Доматен сок - Обзор на публикациите и темите за Доматен сок. Открийте онова, което искате да знаете относно Доматен сок. Прегледай най-четените материали, класации и заръки по темата Доматен сок.
 • Доматен сок - ДоматиЗеленчуци

  Домати

  26.02.20140

  Доматите са навярно сред най-разпространените, обичани и популярни зеленчуци в света. Видове домати, ползи, избор и съхранение на доматите. Съдържание на ликопен и антиоксиданти в доматите.

 • Доматен сок - Гответе с домати, за да имате здраво сърцеКое за какво е полезно

  Гответе с домати, за да имате здраво сърце

  19.01.20140

  Учените са убедени, че няколко супени лъжици доматен сок, могат да ни помогнат и значително да намалят риска от сърдечно заболяване.

 • Доматен сок - Доматен сок срещу рак на гърдатаКое за какво е полезно

  Доматен сок срещу рак на гърдата

  03.01.20140

  Адипонектинът регулира нивата на мазнините, както и наднорменото тегло, а те всъщност увеличават риска от рак на гърдата, напомнят учените. При слабите жени, взели участие в изследването, нивата на хормона са се увеличили най-много.

 • Доматен сок - Как да си направим доматен сокКулинарни Съвети

  Как да си направим доматен сок

  23.09.20130

  Един от начините да си запазим домати за зимата е да си направим доматен сок в домашни условия. Това е и възможност да си осигурим качествена и вкусна добавка към месни ястия, супи и сосове.

 • Доматен сок - Да преборим апетита с доматиКое за какво е полезно

  Да преборим апетита с домати

  13.09.20131

  Ниската калоричност на доматите и полезните елементи, които се съдържат в тях, спомагат за бързото засищане на организма и подтискане на чувството за глад.

 • Доматен сок - Доматите ни пазят от тромбозаКое за какво е полезно

  Доматите ни пазят от тромбоза

  14.05.20130

  Изследване доказва, че яденето на домати е много повече от полезно. Шотландски учени са достигнали до извода, че редовната употреба на доматите значително намалява риска от масирана тромбоза.

 • Доматен сок - Различни сокове помагат при различни заболяванияКое за какво е полезно

  Различни сокове помагат при различни заболявания

  06.03.20130

  Безспорно, прясно изстисканите сокове от плодове и зеленчуци за изключително полезни за човешкия организъм, особено в края на зимата, когато естествените запаси на организма са пред изчерпване. Те са чудесен източник на минерали, глюкоза и фруктоза.

 • Доматен сок - Доматеният сок помага при запекКое за какво е полезно

  Доматеният сок помага при запек

  19.11.20110

  Доматеният сок отдавна е полезен със своите качества. Пиенето на доматен сок помага за ускоряване на метаболизма, подобрява храносмилането и така се стига до намаляването на тегло.

 • Доматен сок - Силата на соковетеКулинарни Съвети

  Силата на соковете

  14.09.20111

  Сокът от тиква, изпит преди лягане с мед, успокоява нервната система и спомага за добрия сън. Доматеният сок е полезен за мъжкото здраве.

Какво другите търсят

Теми и заръки на тема Доматен сок. Екипът на Готвач.бг се грижи да добавя постоянно разнообразни текстове на тема Доматен сок. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика Доматен сок. Готвач.бг - твоят сайт за подбрани рецепти, правилно хранене и Доматен сок. Доматен сок, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.