Наистина е голяма вкусотия, приготвяла съм го много пъти, само че аз ползвам повече праз, защото при печенето се свива, а той става много вкусен от мазнината на свинското и го обичаме в повече :)
И аз не съм фен на Хелоуин, лично за мен е пълна простотия, ама хора разни...
Но пък определено съм фен на сладкиша ти, паяжината си я изпипала, а тези паячета са супер сладки :)
Със сигурност е много вкусно това което сте сготвили, но с тези гърдички и тоя смилянски боб никак не е Валенсиана :)
Допусната е и грешка в продуктите, вместо шафран е написан :"шаран", което е логично и се сещаме че е подправка, но някой ентусиаст може и шаран да добави.
Страхотни се получиха, Ели :) Аз за жалост не мога да ги опитам, защото ме оперираха и не трябва да ям такива неща, но моите мъже много ги харесаха :) Поздрави :)
Сопа Верде е испанска супа в превод: "Зелена супа" т.е със зелени съставки които правят цвета и зелен. Тук нито е сопа, нито е верде. Не виждам кое е зеленото в рецептата, да не говорим за снимката, която изобщо не е за супа верде...
Такава супа всяко дете би хапнало,сигурна съм, на вид е разкошна, за вкуса не се и съмнявам.
Марчи, просото е характерно за руските народи и тяхната кухня, дори по специално в украинския кулеш, който се приготвя по този начин.
Чудесно ти се е получил, борша в Украйна е като шкембе чорбата в България - често приготвяна. В различните части на Украйна се приготвя по различен начин.Не разбрах какъв джолан си ползвала, предимно се приготвя с телешко, но на много места заместват със свинско, дори със заешко и пилешко. Поздравления, ще взема и аз да си я спретна :))
Моите коментари