Моите коментари

Анонимен коментира:
снимката не отговаря особено на описанието на рецептата. Олиото ми се струва много. Правила съм ги последно вчера и олиото е наполовина.
Анонимен коментира:
Не е маловажна и посоката в която са поставени ножовете за хранене. Винаги се слагат с острието в посока на чинията. Първите неща, които се учат в курсовете по Бизнес етикет и протокол са за подредба на масата, приборите и как се случват нещата при 5 степенно меню.
Анонимен коментира:
Можете да добавите и 1 шепа орехи, ако това е по ваш вкус.
Анонимен коментира:
Пробвайте в панировката да разделите белтъците и жълтъците. Жълтълка да се ползва заедно с галетата/ брашното и най- отгоре да се овалват в белтък на сняг. Това помага да са стегнати и да не се разпадат.
Анонимен коментира:
Не харесвам десерти с жито..Изобщо ашурето не е моят десерт. По- добре е тирамису или нещо друго с шоколад
Анонимен коментира:
Това е съвсем традиционна рецепта за приготвяне на пилешко месо от бут или гърди. Аз лично добавям и сметана и овкусявам с босилек и черен пипер. Бърза и лесна вечеря. Става и със свинско месо.
Анонимен коментира:
Аз добавям в панировката и малко черен пипер. Това е въпрос на вкус.
Анонимен коментира:
Аз по принцип мразя чесън и миризмата му,а в тази рецепта има прекалено много- даже за хора, които го харесват.
Анонимен коментира:
Аз лично бих ги поръсила с кристална захар след намазване с яйцето.
Анонимен коментира:
Рецептата е от старата тетрадка на моята свекърва. Много ми харесаха още първият път, когато ги опитах на закуска. Децата също много ги обичат. Понякога им добавям по едно кубче шунка в средата и кашкавала не го настъргвам, а го режа на кубчета и върху всяка питка, върху шунката слагам кубче кашкавал и парченце масло. Стават с друг вкус.
Анонимен коментира:
Моля да ме извините за пропуска при публикуване на рецептата, но има и 1 чаена лъжичка сода за хляб в необходимите продукти.
Анонимен коментира:
Аз добавям 1 чаена лъжичка и съм го описала в приготвянето, но съм забравила да опиша содата в продуктите:)
Анонимен коментира:
Класическото тирамису е с Марсала и яйца. Поради факта, че не винаги има Марсала, а и яйцата не винаги са пресни съм го префасонирала- вместо Марсала с хубав ром или Бейлис, а яйцата не ги ползвам, а вместо това ползвам само сметана и маскарпоне. Винаги жъна успех с този десерт. Освен това заменям какаото с настърган на едро натурален шоколад.
Анонимен коментира:
За ябълките пробвайте с карамел на тавата, масло, ябълките и отгоре кексовата смес. Обръщане на сладкиша след изстиване и декорация по желание
Анонимен коментира:
Моля:) Изхранвам 3-ма мъже у дома и съм се научила да бъда практична..С малко усилия да постигам максимален резултат
Анонимен коментира:
тази рецепта е подходяща за мек и сладък плод:)
Анонимен коментира:
Ябълките са по- твърди и няма да се получи същия ефект. Мога да дам друга рецепта с ябълки, но тогава се пекат заедно с тестото, в карамел и сладкиша се обръща. В този случай ябълките омекват и са вкусни.
Анонимен коментира:
Да, виждам и рецептата изглежда много добра. Ще я изпробвам още в първия почивен ден:)