Моите коментари

Aneliya Shishmanova коментира:
Хехе, радвам се, че ви е допафнала идеята ми, наистина се получи вкусно :)
Aneliya Shishmanova коментира:
Рецептата е страхотна, много вкусно, а най-хубавото, е че се приготвя вкъщи ;)
Aneliya Shishmanova коментира:
Бях изключително очудена от факта, че в рецептата се използва брашно, но се оказа, че стават не само много вкусни, но и чрез него (брашното) солта се разпределя идеално по семките ;)
Aneliya Shishmanova коментира:
Обожавям скариди и ги приготвям точно така! Чудесно мезе, предястие, а за мен и основно (защото си ги хапвам сама) :)
Aneliya Shishmanova коментира:
Кой знае каква химия е, може би бих опитала един единствен път само от любопитство, но не мисля, че бих дала такъв кекс на децата си.
Aneliya Shishmanova коментира:
Добра идея за оползотворяване на останал хляб, също както и варианта за баница ;)
Aneliya Shishmanova коментира:
Пържолките стават изключително крехки, горещо препоръчвам
Aneliya Shishmanova коментира:
Една от любимите ми салати :), страхотна е и топла и студена