Моите коментари

Марияна коментира:
Все пак са и с мая.
Марияна коментира:
Вътре са меки, различни са на вкус от содените, както и като ги разчупиш.
Марияна коментира:
Добра идея, но рядко слагам и орехче.Стават хубави и с орехче.
Марияна коментира:
Аз си купувам на "Чико" в кофичка. Домашно направена най - добре но няма от къде да си взема.
Марияна коментира:
Понякога да, но в малки количества.Тази рецепта е без, направих я, хареса ми.
Марияна коментира:
Много ми харесаха на външен вид, рецептата също. Ще ги изпробвам скоро.Браво!
Марияна коментира:
Определено си е изкушение. Има много приятен и в същото време различен вкус.
Марияна коментира:
Стават изключително вкусни.Изяждаме ги още топли.
Марияна коментира:
Да, сложих вече и разрязан.
Марияна коментира:
Струват ми се много хубави.Добре изглеждат.Ще ги изпробвам
Марияна коментира:
Разтопяваме локума на водна баня - така става по добре.
Марияна коментира:
Благодаря, наистина стават много вкусни.
Марияна коментира:
Благодаря!
Марияна коментира:
Рецептата я знам от една възрастна жена. Каза ми я под името - Питки рязани с чиния /по два начина/.С ножа само режем. Ако режем с чиния се и притиска. Самата питка изрязана по този начин става по различна. 2 начин - Със същите съставки без сиренето ако разточим кора и в 1/2 от нея сложим сирене и после пригънем другата част, разрязваме пак с ичиния.Така се реже и притиска. След това рязани по този начин питките не се разтварят леко краищата при пържене. Дори и ако сложим сиренцето вътре пак стават по различни, ако ги изрежем така да се каже с чиния. Въпрос на избор, така ми харсват. Смятам, че са добри и затова предложих рецептата.
Марияна коментира:
В чужд сайт срешнах рецептата, беше под името бананав хляб. Да прилича на кекс. Аз лично много го харесвам. Има наситен вкус на банан.
Марияна коментира:
Малко да, според моя вкус. Не стават лошо, бързо се правят.
Марияна коментира:
Направо си скачат килцата. Вкусни са, на са си малко мазнички баничките.
Марияна коментира:
Благодаря, наистина са вкусни и интересни.