Моите коментари

Vildan Ahmedova коментира:
Надявам се да може с повече шунка, поне аз ще я пробвам така
Vildan Ahmedova коментира:
А и ако се използва истински лимон ще е най-добре
Vildan Ahmedova коментира:
Разбира се и кренвиршът трябва да качествен
Vildan Ahmedova коментира:
Чубрицата е основното което прави апетитни кренвиршките
Vildan Ahmedova коментира:
Дано се сетя да снимам следващия път за да споделя снимки
Vildan Ahmedova коментира:
мхмммм, много вкусни стават така и мама ги прави същите
Vildan Ahmedova коментира:
ще се радвам на отзиви от пробвалите
Vildan Ahmedova коментира:
Днес ще пробвам и това, дано на всички вкъщи им хареса
Vildan Ahmedova коментира:
Обожавам всичко направено с целина
Vildan Ahmedova коментира:
много полезна за на идея
Vildan Ahmedova коментира:
За първи път ще пробвам нещо подобно
Vildan Ahmedova коментира:
Моите стават малко по наситно, но също много сочни
Vildan Ahmedova коментира:
малко и черен пипер ако се добави би станала още по-добра
Vildan Ahmedova коментира:
Това леко се доближава до китайската кухня
Vildan Ahmedova коментира:
Обожавам тези понички, аз бих им добавила кафява захар вместо пудра захар, само че трябва да се добави докато са топли. Стават чудесни
Vildan Ahmedova коментира:
Няма по-вкусно от деликатеси направени от език или мозък
Vildan Ahmedova коментира:
Да, надавам се и моята питка да стане толкова вкусна колко изглежда тази, ще споделя и снимки когато имам резултат
Vildan Ahmedova коментира:
Уникални стават и моите