Ivo
Ivo
Новак

Моите коментари

Ivo коментира:
Прекрасно и много калорично......:-(
Ivo коментира:
Вместо олио е по добре масло !
Ivo коментира:
Аз при варенето на лещата прибавям една глава чесън необелена но много добре измита. Дава много приятен вкус.
Ivo коментира:
Става за всяко време на годината. Вече има кисели зелеви листа в буркани през цялата година.
Ivo коментира:
Има някаква прилика с класиката.
Ivo коментира:
Да ! Много различна. Не е по панагюрски ! Защо пък не?
Ivo коментира:
Като мезе....ок
Ivo коментира:
Права си, но правописът ти е ....ужас ! "крумид".....
Ivo коментира:
Ами чети. Написано е къде е олиото ! А с.л. е супена лъжица, ч.л. е чаена лъжица. Май ти си пълен аматьор. Това всеки го знае.
Ivo коментира:
Емо, правописът ти е ужасен ! Ограмоти се ! Рецептата ти е не е за класическата шкембе чорба....
Ivo коментира:
Ако отричаш прясното мляко в шкембе чорбата ,прибавяш яйце и кисело мляко , ТИ СИ АБСОЛЮТЕН АМАТЬОР и не си никакъв "МАЙСТОР ГОТВАЧ" Или си такъв в някое село . което го няма на картата....
Ivo коментира:
Тофуто може да се овкуси с подходяща марината.
Ivo коментира:
Интересна идея, но няма нищо общо с яйцата по панагюрски.
Ivo коментира:
Прекрасна идея !
Ivo коментира:
Бобът първо се кипва и му се сменя водата .Тогава може да влезне в гърнето. Аз бих сложил 3 глави лук.Липсва и червения пипер и домат /дом.пюре/ Тази рецепта не е добра.
Ivo коментира:
Полезни съвети за начинаещи ползватели на йенски съдове за готвене. Аз лично, когато ги ползвам върху котлон , поставям една подложка от азбест с мрежа /продават се/, а във фурната никога не ги слагам директно на дъното.
Ivo коментира:
Пръска се САМО ако е мокра от вън. Ограмотете се.
Ivo коментира:
Тофуто може да се овкуси, по желание , като се маринова с избрана от вас марината.