Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Благодаря много Веселина.Ти имаш също много хубави рецепти,които ще пробвам някой ден.:)
Ваня Георгиева коментира:
Страхотна гарнитура не се бях сетила за нея.Браво.
Ваня Георгиева коментира:
Много ти благодаря.
Ваня Георгиева коментира:
Правя рецептата със обикновени спагети и става уникална.Гъбите са пресни.
Ваня Георгиева коментира:
Това е любимата ми кавърма но без чубрица а само джоджен слагам. Много ароматна рецепта.
Ваня Георгиева коментира:
Тази комбинация от заек и шкембе за първи път я чувам, звучи ми доста интересно и ще пробвам. Но без хляба може би.
Ваня Георгиева коментира:
Уникално вкусна рецепта, който обича да има и сладникъв вкус може да добави и стафиди.
Ваня Георгиева коментира:
Ако добавите пресен лук и пресни гъби ще е по ароматно.
Ваня Георгиева коментира:
И аз винаги вадя веднага питката като я изпека да не става конденз и да се запари.
Ваня Георгиева коментира:
Много ефектна рецепта мисля да я пробвам. Карамел в случая няма.
Ваня Георгиева коментира:
В каква тава е печена питката-размер и дълбочина?
Ваня Георгиева коментира:
И аз ги пържа във масло стават невероятни. Без магданоз а добавям черен пипер млян.
Ваня Георгиева коментира:
Не съм готвила със кафяв ориз,той по трудно ли се вари от белия.
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусна рецепта. Аз добавям сладко от сини сливи по гъст е и не се разлива.
Ваня Георгиева коментира:
Много е ефектен сладкиша, правила съм го като вместо канела сложих какао.
Ваня Георгиева коментира:
Понякога и така правя постепенно го вкарвам но вкусът ми се получава същия защото го меся прекалено много и го разтягам като е на фитили и удрям в плота. Гледала съм познат който е професионалист на козунаци.:)
Ваня Георгиева коментира:
Добавете и самардала - тази подправка е уникална. По различен вкус придобива който я обича.