Бърза гозба

Бърза гозба

0

В маслото се запържва нарязаният на ситно лук. Добавя се салам по избор, на ситни кубчета и парченцата свинско месо. Добавят се ситно...

1

Стари Гозби с Киселец

Прегледай всички 12 избрани предложения за стари гозби с киселец в Готвач.бг.
Кралимарковска гозба

Кралимарковска гозба

1

Нарежете месото на кубчета и го запържете в сгорещения зехтин. След това го извадете и в същата мазнина запържете ситно нарязаните чушки и лук...

Любимите гозби на мъжете

Любимите гозби на мъжете

Мъжете обичат гозби, в които има месо и това е категорично. Рядко ще срещнете мъж, който да е почитател само на зеленчукови ястия. С месни...

Киселец

Киселец

киселец Избирайте пресен киселец, който има хубав зелен цвят, без петна или следи за разваляне. Може да съхраните киселеца, както и спанака и...

Чуждестранни гозби за Великденската Трапеза

Чуждестранни гозби за Великденската Трапеза

Традиционни за българската трапеза на Великден са салатите с яйца, козунаците, печеното агнешко бутче. Християните от различните страни...

Пролетна гозба от леща

Пролетна гозба от леща

В загрято олио се запържват ситно нарязаните лук и чесън. Добавя се измитата и отцедена леща и нарязан на парченца морков. Заливаме с бульона...

Гозба Трите лука

Гозба Трите лука

Лукът, чесънът и празът се задушават в растителна мазнина, като се разбъркват трикратно из запръжката. Добавят се лютеница/доматен сок и чаена...

Русенска гозба с телешко

Русенска гозба с телешко

да се сварят напълно. Накрая към ястието можем да добавим 2 филии хляб, натопени във вода. Тази гозба се вари до кашообразно състояние....

Дядовата селска гозба

Дядовата селска гозба

8

Обелете доматите и в малко олио ги сложете да се пържат. Добавете нарязаните чесън, магданоз, посолете и разбъркайте. Щом течността се е почти...

Зимна пилешка гозба

Зимна пилешка гозба

За това готвене ще имате нужда от голям, дълбок тиган с дръжка, в който да можете да поберете пилето. Запържете леко пилешките парчета - да...

Вкусна гозба от патладжани

Вкусна гозба от патладжани

Нарязвате месото на малки парченца, измивате го и го задушавате в подсолена вода, докато започне да се къса. Обелвате патладжаните и ги...

Гозба от тиквички

Гозба от тиквички

1

Тиквичките се нарязват на кубчета. Посоляват се. В тенджера се запържва лукът, добавят се тиквичките и се задушават. Прибавя се червеният...