Кралимарковска гозба

Кралимарковска гозба

1

Нарежете месото на кубчета и го запържете в сгорещения зехтин. След това го извадете и в същата мазнина запържете ситно нарязаните чушки и лук...

1

Стари Гозби с Киселец

Прегледай всички 12 избрани предложения за стари гозби с киселец в Готвач.бг.
Бърза гозба

Бърза гозба

30.11.2012

В маслото се запържва нарязаният на ситно лук. Добавя се салам по избор, на ситни кубчета и парченцата свинско месо. Добавят се ситно...

Чуждестранни гозби за Великденската Трапеза

Чуждестранни гозби за Великденската Трапеза

15.04.2012

Традиционни за българската трапеза на Великден са салатите с яйца, козунаците, печеното агнешко бутче. Християните от различните страни...

Любимите гозби на мъжете

Любимите гозби на мъжете

15.06.2013

Мъжете обичат гозби, в които има месо и това е категорично. Рядко ще срещнете мъж, който да е почитател само на зеленчукови ястия. С месни...

Киселец

Киселец

27.02.2014

съхранение на киселец Избирайте пресен киселец, който има хубав зелен цвят, без петна или следи за разваляне. Може да съхраните киселеца, както и...

Пролетна гозба от леща

Пролетна гозба от леща

18.03.2016

В загрято олио се запържват ситно нарязаните лук и чесън. Добавя се измитата и отцедена леща и нарязан на парченца морков. Заливаме с бульона...

Русенска гозба с телешко

Русенска гозба с телешко

18.06.2014

да се сварят напълно. Накрая към ястието можем да добавим 2 филии хляб, натопени във вода. Тази гозба се вари до кашообразно състояние....

Гозба Трите лука

Гозба Трите лука

15.01.2013

Лукът, чесънът и празът се задушават в растителна мазнина, като се разбъркват трикратно из запръжката. Добавят се лютеница/доматен сок и чаена...

Уикенд на добруджанските гозби в село Зимница

Уикенд на добруджанските гозби в село Зимница

20.06.2015

приготвените гозби, които са най-характерни за Добруджанския край. В програмата е предвиден и конкурс за най-автентична гозба, както и творчески...

Зимна пилешка гозба

Зимна пилешка гозба

12.02.2012

За това готвене ще имате нужда от голям, дълбок тиган с дръжка, в който да можете да поберете пилето. Запържете леко пилешките парчета - да...

Гозба с кайма

Гозба с кайма

07.07.2014

пипер и чубрица. Задушавате ястието на тих огън за около 20 минути. Накрая слагате каймата и киселото мляко и оставяте да къкри, докато стане готово....

Вкусна гозба от патладжани

Вкусна гозба от патладжани

19.12.2013

Нарязвате месото на малки парченца, измивате го и го задушавате в подсолена вода, докато започне да се къса. Обелвате патладжаните и ги...

Другите гледат още

Какво Ново