Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бобено руло
С мокър нож заглаждаме готовото руло и украсяваме с майонеза. Слагаме в хладилник за 12 часа, след което се наслаждаваме на резултата и вкуса....
Руло СтефаниКаймата се разтила и в нея се подреждат нарязаните яйца, нарязаните моркови и кисели краставички и след това се оформя на руло....
7
Орехово руло
Разбиваме добре яйцата, като поставяме едно след друго , пудрата захар, бакпулвера, ореховите ядки и счуканият сухар.
Изсипваме сместа в правоъгълна...
Ябълково руло
Завийте заедно с кърпата ябълковото руло.
Оставете да се охлади напълно, преди да нарежете ябълковото руло!
Да ви е сладко!...
Руло Шах
Навийте на сладко руло.
Повторете стъпките с останалите материали - кора, блат и крем. Така ще получите 5 големи рула....
Руло Добуш
Не излиза голямо количество, затова ако искате по-голямо руло Добуш, удвоете съставките.
Да ви е сладко!...
Кокосово руло
Съвет: Вместо готова шоколадова глазура можете да разтопите 100 г шоколад за готвене и да го добавите към сместа за кокосовото руло (като заместител...
Хлебче-руло
Навива се на руло и се оставя в приготвения за печенето съд да втаса още 40 минути.
После се слага да се изпече до зачервяване....
Постно руло
Картофите се слагат (без да се белят) заедно с моркова да се сварят. Когато са готови, още топли ги намачквате с преса. Поръсвате ги със сол и индийско...
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
54
43
32
21
10
Дай твоята оценка: