Gotvach.bg»Избрани Колекции»Великденски Кекс
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Великденски Кекс

Великденски Кекс

Прегледай всички 24 избрани предложения за великденски кекс в Gotvach.bg.
Великденски кекс агънцеВеликденски кекс агънцеИзчакайте да се охлади Великденския кекс и го извадете формата. Поръсете по желание с пудра захар или глазура....
Руски великденски кексРуски великденски кекс
3
Жълтъците се разбиват до бяло със захарта, добавя се брашното, солта и маята, размита в топло мляко. Разбива се дълго време, докато тестото стане...
Великденски кекс с глазураВеликденски кекс с глазура
Охладете готовия великденски сладкиш и го извадете от формата. Залейте с готовата шоколадова глазура и изчакайте да стегне....
Великденски козуначен кексВеликденски козуначен кекс
Маята се смесва с леко стопленото мляко, брашното и солта и се омесва тесто, което е твърдо. Прави се топка и се оставя да втаса на топло. Яйцата...
Глазури за кексГлазури за кекс
Всеки кекс е по-красив и по-вкусен, ако е украсен с подходяща глазура. Универсална е шоколадовата глазура, която се използва както за кексове, така...
Великденски пиленца и Великденски яйчицаВеликденски пиленца и Великденски яйчица
Остават се в хладилника да се стегнат, след което са готови да заемат мястото си до козуначените пиленца на Вашата шарена, богата и вкусна Великденска...
Тайни за хубав кексТайни за хубав кекс
32
Въздушен пухкав кекс може да опече далеч не всяка домакиня. А това не е никак трудно, стига да знаете някои тайни на приготвянето на този вкусен десерт...
Великденски заекВеликденски заек
1
Имате уникален кекс Великденски заек, който радва малки и големи....
Великденски ошавВеликденски ошав
Сервирайте великденския ошав както топъл, така и студен....
Великденски тараторВеликденски таратор
Разбъркайте и овкусете Великденския таратор със сол и олио....
Великденски мъфиниВеликденски мъфини
1
Великденските мъфини са готови....
Великденски козунакВеликденски козунак
Великденският козунак е готов....

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка: