Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен Рибник с Праз

Вкусен Рибник с Праз

Разгледай всички 18 авторски предложения относно вкусен рибник с праз в Gotvach.bg.
Рибник със скумрияРибник със скумрияЗагрейте по-голямата част от мазнината и запържете ситно скълцания праз. Добавете и ориза и запържете с него за 2 минути....
Рибник с толстолобРибник с толстолоб
Поднасяме рибника със салата според сезона. Рибникът с толстолоб е много вкусен!...
Рибник с трескаРибник с треска
В керамичен тиган разтапяме маслото и задушаваме нарязания на кръгчета праз. Добавяме настърганите домати и сухите подправки на вкус....
Рибник за БлаговецРибник за Благовец
В загрятото олио се поставят нарязаните на ситно лук и праз и се запържват леко. Прибавя се оризът и се запържва до прозрачност. Посолява се....
Рибник с мрянаРибник с мряна
Нарежете праза и го задушете за няколко минути в сгорещено олио. Прибавете ориза и пържете, докато стане прозрачен....
Рибник в тестоРибник в тесто
Печем рибника на 240 градуса в предварително загрята фурна до готовност. Поднасяме рибника в тесто топъл със свежа или картофена салата....
Вкусен кускус с кайма, праз и кашкавалВкусен кускус с кайма, праз и кашкавал
Посоляваме на вкус. Към запържените праз и кайма добавяме сварения и отцеден от водата кускус....
Добруджански рибник с булгурДобруджански рибник с булгур
Измиваме и почистваме булгура. Нарязваме лука на дребно и го задушаваме в олиото, прибавяме и булгура. Към полуизпържената смес добавяме нарязаните...
Добруджански рибник с шаранДобруджански рибник с шаран
Измиваме, изчистваме и режем праза на колелца. В дълбока тенджера загряваме олиото и задушаваме праза и ориза....
Празничен рибник със скумрияПразничен рибник със скумрия
Праз лукът се нарязва колелца и запържва в малко мазнина направо в тавата за готвене....
Никулденски рибник на бабаНикулденски рибник на баба
В тенджера загрейте олиото и задушете в него предварително нарязан на ситно праз лук заедно с малко вода....
Шаран в тесто (Рибник)Шаран в тесто (Рибник)
Брашното се пресява и в него се прави кладенче. Слагат се всички съставки без единия жълтък и се замесва тесто....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: