Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибник със скумрияЗагрейте по-голямата част от мазнината и запържете ситно скълцания праз. Добавете и ориза и запържете с него за 2 минути....
Рибник с толстолоб
Поднасяме рибника със салата според сезона.
Рибникът с толстолоб е много вкусен!...
Рибник с треска
В керамичен тиган разтапяме маслото и задушаваме нарязания на кръгчета праз.
Добавяме настърганите домати и сухите подправки на вкус....
Рибник за Благовец
В загрятото олио се поставят нарязаните на ситно лук и праз и се запържват леко. Прибавя се оризът и се запържва до прозрачност. Посолява се....
Рибник с мряна
Нарежете праза и го задушете за няколко минути в сгорещено олио. Прибавете ориза и пържете, докато стане прозрачен....
Рибник в тесто
Печем рибника на 240 градуса в предварително загрята фурна до готовност.
Поднасяме рибника в тесто топъл със свежа или картофена салата....
Вкусен кускус с кайма, праз и кашкавал
Посоляваме на вкус.
Към запържените праз и кайма добавяме сварения и отцеден от водата кускус....
Добруджански рибник с булгур
Измиваме и почистваме булгура.
Нарязваме лука на дребно и го задушаваме в олиото, прибавяме и булгура.
Към полуизпържената смес добавяме нарязаните...
Добруджански рибник с шаран
Измиваме, изчистваме и режем праза на колелца. В дълбока тенджера загряваме олиото и задушаваме праза и ориза....
Празничен рибник със скумрия
Праз лукът се нарязва колелца и запържва в малко мазнина направо в тавата за готвене....
Никулденски рибник на баба
В тенджера загрейте олиото и задушете в него предварително нарязан на ситно праз лук заедно с малко вода....
Шаран в тесто (Рибник)
Брашното се пресява и в него се прави кладенче. Слагат се всички съставки без единия жълтък и се замесва тесто....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: