Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен Рибник с Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Подправяме със сол на вкус. Поставяме на котлона, за да кипне отново.
Настъргваме моркова и го запържваме в разтопеното масло....

Сипете доматения сос и подправки на вкус. Разбъркайте и налейте половината от водата....

Отгоре се слага другата част от тестото и рибникът се оформя като риба. Рибникът се намазва с разбито яйце и се пече половин час на 180 градуса....

Поръсват се с нарязаното на едро рибно филе, а отгоре се слага слой от нарязания на дребно лук....

Никулденският рибник се пече на предварително загрята фурна на 180 градуса, за около 30 - 40 минути. Коричката на шарана трябва да се зачерви....

Печем рибника на 240 градуса в предварително загрята фурна до готовност.
Поднасяме рибника в тесто топъл със свежа или картофена салата....

В керамичен тиган разтапяме маслото и задушаваме нарязания на кръгчета праз.
Добавяме настърганите домати и сухите подправки на вкус....

Поднасяме рибника със салата според сезона.
Рибникът с толстолоб е много вкусен!...

В средата сложете рибата, загънете на 4, намажете плика с масло и сложете рибника да се пече....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: