Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Поднасяме рибника със салата според сезона.
Рибникът с толстолоб е много вкусен!...

Печем рибника на 240 градуса в предварително загрята фурна до готовност.
Поднасяме рибника в тесто топъл със свежа или картофена салата....

Нарежете праза и го задушете за няколко минути в сгорещено олио. Прибавете ориза и пържете, докато стане прозрачен....

В загрятото олио се поставят нарязаните на ситно лук и праз и се запържват леко. Прибавя се оризът и се запържва до прозрачност. Посолява се....

Загрейте по-голямата част от мазнината и запържете ситно скълцания праз. Добавете и ориза и запържете с него за 2 минути....

Посоляваме на вкус.
Към запържените праз и кайма добавяме сварения и отцеден от водата кускус....

Праз лукът се нарязва колелца и запържва в малко мазнина направо в тавата за готвене....

В тенджера загрейте олиото и задушете в него предварително нарязан на ситно праз лук заедно с малко вода....

Брашното се пресява и в него се прави кладенче. Слагат се всички съставки без единия жълтък и се замесва тесто....

Измиваме, изчистваме и режем праза на колелца. В дълбока тенджера загряваме олиото и задушаваме праза и ориза....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: