Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусни Свински Бъбреци

Вкусни Свински Бъбреци

Открий всички 24 подбрани съвети относно вкусни свински бъбреци в Gotvach.bg.
Свински бъбреци и черен дроб с два вида лукСвински бъбреци и черен дроб с два вида лукВ съд, където най-отдолу сме поръсили с олио, поставяме бъбреците и черния дроб, а отгоре поръсваме със соевия сос....
Свински бъбреци, пържени с лукСвински бъбреци, пържени с лук
Вече изкиснатите бъбреци сложете на котлона и ги оставете само да заврат. След като заврат, се прецеждат и се режат на малки парчета....
Попска яхния със свински бъбрециПопска яхния със свински бъбреци
Попската яхния със свински бъбреци се готви до готовност. Приятен апетит!...
Свински дроб и бъбрециСвински дроб и бъбреци
1
Във вряща и подсолена вода бланшираме дроба и бъбреците. Нарязваме ги на хапки....
Бъбреци в ШериБъбреци в Шери
1
Разделете бъбреците на 4 порции. В тигана сипете остатъка от зехтина. Пържете всяка от порциите бъбреци вътре, като не спирате да бъркайте....
Бъбреци в гювечеБъбреци в гювече
Почистените бъбреци нарежете при нужда и ги сложете да се сварят, като се отпенват и посоляват....
Свински бъбреци, черен дроб и далак във фурнаСвински бъбреци, черен дроб и далак във фурна
Сцепваме бъбреците на 2 по дължината - да се отвори вътрешността....
Бъбреци на тиганБъбреци на тиган
Свинските бъбреци се измиват и почистват от ципа, ако има....
Телешки бъбреци с шункаТелешки бъбреци с шунка
Когато сместа се позапържи, прибавете бъбреците и гъбите. Намалете огъня и оставете ястието да поври 15 минути....
Телешки бъбреци с гъбиТелешки бъбреци с гъби
Почистваме, измиваме и нарязваме по дължина на две половинки бъбреците....
Бъбреци с винен сосБъбреци с винен сос
1
Почистете бъбреците, нарежете ги наджължно и ги изкиснете. Леко ги цепнете с нож от външната страна и ги изпържете....
Свински бъбреци със сос от сушени домати и бираСвински бъбреци със сос от сушени домати и бира
Свинските бъбреци със сос от сушени домати и бира са готови....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
43
30
21
10
Дай твоята оценка: