Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Глазура с Шоколад

Глазура с Шоколад

Разгледай всички 22 кулинарни идеи за глазура с шоколад в Gotvach.bg.
Бишкоти с шоколадова глазураБишкоти с шоколадова глазураБишкотите с шоколадова глазура са готови....
Шоколадова наслада с глазураШоколадова наслада с глазура
През това време започваме да приготвяме глазурата. Първо разтопяваме маслото на котлона и шоколада на водна баня....
Сладкиш с шоколадова глазураСладкиш с шоколадова глазура
2
Сега залейте блата с разтопения шоколад. Украсете по ваше желание....
Кейк с шоколадова глазураКейк с шоколадова глазура
В тенджерка добавяме всички продукти - маслото, захарта, прясното мляко и начупеният шоколад....
Шоколадови бисквитки с глазураШоколадови бисквитки с глазура
Украсяват се с бял или черен шоколад. От това тесто ми излизат около 50-60 бисквитки....
Кекс с шоколадова глазураКекс с шоколадова глазура
4
Готовият кекс обърнете и глазирайте с шоколадова глазура....
Грис с шоколадова глазураГрис с шоколадова глазура
След като глазурата заври и започне да се сгъстява я свалете от огъня. Чашките с грис се обръщат в чинийки и се заливат с глазурата....
Меденки с шоколадова глазураМеденки с шоколадова глазура
Потапяме меденките изцяло или наполовина в тази шоколадова глазура и оставяме върху решетка за да стегне глазурата....
Баклави с шоколадова глазураБаклави с шоколадова глазура
Оставят се да се охладят и се прибират в хладилник, за да стегне шоколадът. Баклавите с шоколадова глазура са готови. Да ви е сладко!...
Донъти с шоколадова глазураДонъти с шоколадова глазура
Прибавя се начупен на парчета черен шоколад и се разбърква на гладка смес....
Фъдж с шоколадова глазураФъдж с шоколадова глазура
Блатът се намазва с топлата глазура и фъджът с шоколадова глазура се оставя в хладилник за 30 мин....
Торта с шоколадова глазураТорта с шоколадова глазура
Продуктите се разбъркват и се изсипват в намазнена тава. Пече се в умерена фурна. В отделна тенджера се вари сиропът. Разбърква се, докато се...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: