Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Пастет от Свинско

Домашен Пастет от Свинско

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за домашен пастет от свинско в Gotvach.bg.
Домашен патешки пастетДомашен патешки пастетДомашния патешки пастет приберете в хладилника и консумирайте в рамките на 3-4 дена....
Домашен гъши пастетДомашен гъши пастет
Поднасяме домашен гъши пастет върху филийка, която може да е препечена според вашия вкус....
Домашен рибен пастетДомашен рибен пастет
1
Отново всички продукти се смилат до получаване на смес с гъстота на пастет. Полученият селски рибен пастет се прехвърля в стъклен буркан....
Домашен свеж пастетДомашен свеж пастет
14
Готовия пастет можем да сервираме топъл или да затворим в бурканче и съхраняваме в хладилник (48 ч.)....
Свински пастетСвински пастет
3
Нарежете на дребни парчета дроба и свинското месо, сложете ги да се сварят, отцедете ги и ги смелете....
Домашен пастет от Странджанския крайДомашен пастет от Странджанския край
Ще ви предложа една традиционна рецепта за домашен пастет от Странджанския край....
Домашен пастет от риба тонДомашен пастет от риба тон
Намажете пастета върху хляба и се насладете на прекрасния вкус. Съвет: Здравословен и вкусен домашен пастет от риба тон....
Домашен пастет от черен дробДомашен пастет от черен дроб
5
Поднесете пастета с хляб....
Класически домашен пастет в теринКласически домашен пастет в терин
Класическият домашен пастет в терин е готов....
Домашен пастет от гъши дробДомашен пастет от гъши дроб
Прехвърляме домашния пастет от гъши дроб в съд и оставяме в хладилника да се охлади за 2-3 часа....
Домашен пастет от черен дробДомашен пастет от черен дроб
През това време нарежете свинския дроб на дребни кубчета и добавете към зеленчуковата смес, добавете още вода, подправки на вкус и задушете под капак...
Домашен пастет от пилешки дробчетаДомашен пастет от пилешки дробчета
Бланшираме за кратко дробчетата във вряща подсолена вода. Запазваме част от водата. Накисваме филията хляб в прясното мляко. Нарязваме лука...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: