Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна Питка от Многолистно Тесто

Домашна Питка от Многолистно Тесто

Открий всички 24 кулинарни идеи относно домашна питка от многолистно тесто в Gotvach.bg.
Питка с локумПитка с локумПолучените фитили оформяме на питка. Оставяме да втаса. Намазваме питката с жълтъка и поръсваме със захар....
Питка с ракияПитка с ракия
След втасване примесваме тестото и правим питка с форма по наше желание. Намазваме тавата с масло....
Питка с кимПитка с ким
Затоплете млякото и разчупете маята в него и добавете малко захар и супена лъжица брашно. Разбъркайте и оставете на топло да шупне. Пресейте 800 г...
Питка с квасПитка с квас
2
С тестото може да оформите каквато питка, хляб, погача или малки питки искате. Вкусът е страхотен и полезен с квас....
Питка с ФантаПитка с Фанта
От тестото се оформя питка по желание, втасва. Пече се на 180 градуса до готовност....
Питка с лебедиПитка с лебеди
Когато е готова питката се маже с масло и оставяме на скара да се охлади. Последно се забождат лебедите и питката е готова....
Питка с плънкаПитка с плънка
Надребняваме кашкавала и бекона. Подсушаваме маслини, които предварително сме измили. Надребняваме и тях. Затопляме млякото и влагаме маята вътре...
Питка с маслиниПитка с маслини
Разтваряме маята в 600 мл хладка вода 1ч.л захар и 1ч.л сол. Пресяваме брашното, слагаме олиото, оцета, солта и маята и замесваме меко тесто, разделяме...
Питка с параПитка с пара
По желание от тестото заделяме една малка топка за декорация на питката....
Питка с каймаПитка с кайма
Пресейте брашното със солта е направете в средата му кладенче. Затоплете леко 10 мл вода, разтворете в нея маята и захарта и оставете леко да се активира...
Питка с плиткаПитка с плитка
Сложете питката сплитка да се изпече в предварително загряна на 180 градуса фурна. Изпечената питка леко напръскайте с вода и я запарете....
Питка в мултикукърПитка в мултикукър
Когато таймерът на уреда сигнализира за готовност, питката в мултикукър се изважда....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: