Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан с гъбиСложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
2
Свински джолан с виноВ глинено гърне се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва....
7
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Свински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд....
Задушен джолан с ризото
Овкусяваме шайбите джолан със сол и черен пипер. Овалваме ги в брашно, като леко потупваме, за да отстраним излишното количество....
Телешки джолан в гърне
Нарежете джолана на парчета и ги сложете в подходящ глинен съд. Отгоре сложете едро нарязаните моркови и целина....
Телешки джолан в гювеч
Джоланът се измива много добре и се слага да ври за 90 минути. По време на варенето се маха пяната. След това се изважда и се слага в гювеч....
Свински джолан в гювечОставяме така джолана за няколко часа в хладилника, за да поеме ароматите от подправките....
5
Джолан с медена марината
Приготвя се марината от посочените съставки и с нея се намазва джоланът.
Оставя се да престои така 3 часа....
Шпикован джолан с картофи
След като са млади, няма нужда да се белят, а само се изчеткват добре и се нарязват на едро....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: