Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Реване ВилиОт изброените продукти се приготвя сместа за реването, като се прибавят по реда, в който са изброени.
Сместа се сипва в подмазнена тава и се пече...
Арабско реванеРазбийте яйцата със захарта до гладък крем и постепенно прибавяйте брашното, предварително пресято с бакпулвера.
Разбъркайте с киселото мляко...
5
Лесно реване
От лимона обелвам и настъргвам на ситно кората и му изстисквам сока.
Разбивам добре яйцата и към тях добавям сока от лимона.
Пресяваме брашното...
Веган реване
Двата вида брашно се смесват със содата, захарта, солта и ванилията. След като се разбъркат, добавяме соевото мляко и лимоновия сок.
Разбъркваме...
Лимонено реване
Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка.
Блата...
Икономично реване
Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти.
Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването...
Карамелено реване
Разделете жълтъците от белтъците. Сложете ги в две различни купи.
Добавете захарта. Разбийте белтъците на пяна и заделете. Сложете жълтъците на...
Вкусно реванеЯйцата се бият с 1 чаша захар докато сместа побелее и се сгъсти толкова, че когато вдигнете лъжицата паднала смес да се изгуби бавно в общата....
1
Арменско реванеЯйцата със захарта и ванилената захар, се разбиват с миксер до побеляване - до гъст крем.
След това се прибавя грисът, след него брашното и бакпулверът...
2
Фанта Реване
Яйцата и захарта се разбиват с миксер до побеляване.
Прибавяте Фантата и брашното, смесено с бакпулвера, ванилията и настърганата портокалова кора...
Орехово реванеРазбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера.
Накрая прибавете ядките и...
2
Супер реване
Разделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст крем...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: