Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическо Реване

Класическо Реване

Прегледай всички 33 кулинарни идеи относно класическо реване в Gotvach.bg.
Реване ВилиРеване ВилиОт изброените продукти се приготвя сместа за реването, като се прибавят по реда, в който са изброени. Сместа се сипва в подмазнена тава и се пече...
Арабско реванеАрабско реване
5
Разбийте яйцата със захарта до гладък крем и постепенно прибавяйте брашното, предварително пресято с бакпулвера. Разбъркайте с киселото мляко...
Лесно реванеЛесно реване
От лимона обелвам и настъргвам на ситно кората и му изстисквам сока. Разбивам добре яйцата и към тях добавям сока от лимона. Пресяваме брашното...
Веган реванеВеган реване
Двата вида брашно се смесват със содата, захарта, солта и ванилията. След като се разбъркат, добавяме соевото мляко и лимоновия сок. Разбъркваме...
Лимонено реванеЛимонено реване
Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка. Блата...
Икономично реванеИкономично реване
Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването...
Карамелено реванеКарамелено реване
Разделете жълтъците от белтъците. Сложете ги в две различни купи. Добавете захарта. Разбийте белтъците на пяна и заделете. Сложете жълтъците на...
Вкусно реванеВкусно реване
1
Яйцата се бият с 1 чаша захар докато сместа побелее и се сгъсти толкова, че когато вдигнете лъжицата паднала смес да се изгуби бавно в общата....
Арменско реванеАрменско реване
2
Яйцата със захарта и ванилената захар, се разбиват с миксер до побеляване - до гъст крем. След това се прибавя грисът, след него брашното и бакпулверът...
Фанта РеванеФанта Реване
Яйцата и захарта се разбиват с миксер до побеляване. Прибавяте Фантата и брашното, смесено с бакпулвера, ванилията и настърганата портокалова кора...
Орехово реванеОрехово реване
2
Разбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера. Накрая прибавете ядките и...
Супер реванеСупер реване
Разделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст крем...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: