Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крем Карамел Технология за Приготвяне

Крем Карамел Технология за Приготвяне

Прегледай всички 23 кулинарни идеи за крем карамел технология за приготвяне в Gotvach.bg.
Крем карамел в таваКрем карамел в таваСлед като се карамелизира захарта, се излива яйчено-млечната смес в тавата и крем карамела се слага във фурната на 150 градуса за 45 мин....
Крем карамел с макарониКрем карамел с макарони
1
Макароните се варят в подсолена вода и се отцеждат. Прясното мляко се загрява, яйцата се разбиват със захарта и ванилията. Смесваме яйчената...
Крем карамел с ромКрем карамел с ром
Получава се вкусен крем карамел със страхотен аромат....
Крем карамел с оризКрем карамел с ориз
Дъното на чашки за крем карамел се намазват леко с масло и се сипва по малко от останалата захар, която сме карамелизирали....
Крем карамел с малиниКрем карамел с малини
Печете крем карамела на водна баня в предварително загрята фурна за 1 час на 150° C. Охладете крем-карамела преди сервиране....
Крем-карамел с тикваКрем-карамел с тиква
1
Крем карамелът с тиква се пече на слаба фурна, загряна предварително, като се внимава водата да не завира....
Крем карамел с кафеКрем карамел с кафе
Готовия крем карамел с кафе оставете да изстине напълно и го поднесете обърнат в малка чинийка....
Крем карамел с фурмиКрем карамел с фурми
Захарта се карамелизира и се разлива в шолички за крем карамел. Доливат се със сместа. Пече се бавно на водна баня на 160-170 градуса....
Крем карамел с юфкаКрем карамел с юфка
1
Изсипете юфката в подходяща тава и я напръскайте с олио. В една тенджерка затоплете млякото толкова, колкото да се разтопи захарта. Разбийте...
Крем карамел с лавандулаКрем карамел с лавандула
1
за крем карамел....
Крем карамел в тикваКрем карамел в тиква
2
Карамелизирайте 3-4 с.л. захар до светъл карамел. Излейте го в тиквата. Излейте и прясното мляко с яйцата....
Крем карамел с тикваКрем карамел с тиква
3
Крем карамелът се пече на водна баня във фурна до златист цвят....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: