Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крем Карамел Технология за Приготвяне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крем карамел с хрупкав карамелВ отделен съд карамелизираме захар и нашарваме карамела от горе....
Крем карамел с подсладител
Може да консумирате директно от купичката, но ако желаете, може да освободите десерта, като с върха на ножа обиколите стените на чашката за крем карамел...
Крем карамел с кускус
Оставете крем карамела леко да се охлади и консумирайте.
Крем карамелът с кускус е готов....
Крем карамел в тавичкаОхлажда се напълно и крем карамелът се реже на големи правоъгълни парчета.
Крем карамелът в тавичка е готов....
6
Крем карамел с банани
Когато към традиционния крем карамел добавим банан, получаваме съвършено различен десерт откъм вкус, макар че визията е почти непроменена....
Крем карамел с бишкотиДори и да изсъхнат при печенето, когато обърнете готовия крем карамел, те се сиропират....
1
Крем карамел с ориз
Дъното на чашки за крем карамел се намазват леко с масло и се сипва по малко от останалата захар, която сме карамелизирали....
Крем карамел с юфкаИзсипете юфката в подходяща тава и я напръскайте с олио.
В една тенджерка затоплете млякото толкова, колкото да се разтопи захарта.
Разбийте...
1
Крем карамел с фурми
Захарта се карамелизира и се разлива в шолички за крем карамел.
Доливат се със сместа. Пече се бавно на водна баня на 160-170 градуса....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: