Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесни и бързи меденки с шоколадова глазураВ купа се разбиват яйцата със захарта. Към тях постепенно започват да се добавят олиото, медът, содата, която е загасена в оцета и водата, канелата...
Пълнозърнести меденки
Пекат се до леко порозовяване за около 10-15 мин - на пипане пълнозърнестите меденки са мекички. Така остават меки и след изстиване....
Мекички меденкиВзимате си формичките (за сладки, бисквити, меденки, курабийки), а ако нямате такива, вземете една чаша....
1
Меденки УсмивкиЯйцата и захарта се разбиват с тел. Добавят се олиото, медът, канелата и содата.
Накрая се добавя брашното и се замесва по твърдо тесто.
Взема...
1
Сполучливи МеденкиИ изрязваме с фирмички меденките. В тава покрита с хартия за печене ги нареждаме на разстояние една от друга....
1
Коледни меденкиСтават много меденки.
Пекат се коледните сладки на 180 С във фурна за 15-20 минути.
Получават се страхотни меденки....
7
Сиропирани меденки
Готовите меденки се слагат в тава с хартия за печене и се пекат на 180 грaдуса за около 20 минути....
Слепени меденкиКато са готови меденките оставяме хубаво да изстинат, след което почваме да слепваме.
Пълнежът е по избор: мед, шоколад или конфитюр....
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 9
54
44
31
20
10
Дай твоята оценка: