Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сьомга по италианскиНакиснете сьомгата в зехтина, оцета, лимоновия сок, пресования чесън, черния пипер, чилито и сол на вкус.
Оставете да престои така в хладилника...
Риба по италиански
Отгоре се разстилат сварените и отцедени макарони, залива се с разтвореното в малко вода доматено пюре, поръсва се с галета, слагат се парченца масло...
Салата по италиански
Ябълките се обелват и се режът на ивички.
Шунката също се режи на ивички. Магданозът се реже на ситно.
Добавя се майонеза, подправена с горчица...
Миди по италиански
1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера;
2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват със...
Патладжани по италиански
Патладжаните се измиват, нарязват и се посоляват, след което се оставят да престоят 30 минути, за да се отцеди горчилката.
След това се измиват...
Картофи по италиански
Много хубаво измиване картофите. Подреждаме ги в подходяща тавичка и ги изпичаме заедно с кората.
Изпечените картофи издълбаваме с лъжичка (без...
Ябълки по италиански
Обелете ябълките и ги издълбайте в средата. Напълнете ги с мармалада и ги поръсете отгоре със 150 гр. пудра захар.
От брашното, разбитите жълтъци...
Шкембе по италиански
Доматите се нарязват на по-едри кубчета, прибавят се към останалите продукти в тенджерата и се оставят да се задушат....
Спагети по италианскиСварете пастата според указанията на опаковката и я отцедете.
Загрейте зехтина в голям тиган с широко дъно и запържете за кратко лука. Когато...
6
Манатарки по италиански
Почистваме гъбите и ги сваряваме за 15-20 минути с подсолена вода, отцеждаме ги и ги задушаваме в маслото.
В тенджера сгорещяваме олиото, прибавяме...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: