Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Макарони по Италиански

Макарони по Италиански

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за макарони по италиански в Gotvach.bg.
Палачинки по италианскиПалачинки по италиански
10
В средата на всяка палачинка сложете по 1 с. л. конфитюр....
Сьомга по италианскиСьомга по италианскиНакиснете сьомгата в зехтина, оцета, лимоновия сок, пресования чесън, черния пипер, чилито и сол на вкус. Оставете да престои така в хладилника...
Риба по италианскиРиба по италиански
Отгоре се разстилат сварените и отцедени макарони, залива се с разтвореното в малко вода доматено пюре, поръсва се с галета, слагат се парченца масло...
Салата по италианскиСалата по италиански
Ябълките се обелват и се режът на ивички. Шунката също се режи на ивички. Магданозът се реже на ситно. Добавя се майонеза, подправена с горчица...
Миди по италианскиМиди по италиански
1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера; 2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват със...
Патладжани по италианскиПатладжани по италиански
Патладжаните се измиват, нарязват и се посоляват, след което се оставят да престоят 30 минути, за да се отцеди горчилката. След това се измиват...
Картофи по италианскиКартофи по италиански
Много хубаво измиване картофите. Подреждаме ги в подходяща тавичка и ги изпичаме заедно с кората. Изпечените картофи издълбаваме с лъжичка (без...
Ябълки по италианскиЯбълки по италиански
Обелете ябълките и ги издълбайте в средата. Напълнете ги с мармалада и ги поръсете отгоре със 150 гр. пудра захар. От брашното, разбитите жълтъци...
Шкембе по италианскиШкембе по италиански
Доматите се нарязват на по-едри кубчета, прибавят се към останалите продукти в тенджерата и се оставят да се задушат....
Спагети по италианскиСпагети по италиански
6
Сварете пастата според указанията на опаковката и я отцедете. Загрейте зехтина в голям тиган с широко дъно и запържете за кратко лука. Когато...
Пастет по италианскиПастет по италиански
После се консумира пастетът по италиански - може върху брускети....
Манатарки по италианскиМанатарки по италиански
Почистваме гъбите и ги сваряваме за 15-20 минути с подсолена вода, отцеждаме ги и ги задушаваме в маслото. В тенджера сгорещяваме олиото, прибавяме...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: