Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мусака от Тиквички и Ориз

Мусака от Тиквички и Ориз

Прегледай всички 24 авторски предложения относно мусака от тиквички и ориз в Gotvach.bg.
Мусака с тиквички, гъби и оризМусака с тиквички, гъби и оризДобавяме нарязаните тиквички и малко вода и задушаваме. Почистваме ориза и го измиваме. Прибавяме измития ориз и разбъркваме добре....
Мусака с ориз и чушкиМусака с ориз и чушки
Оризът за тази мусака трябва да стане полуготов, както при рецептата за пълнени чушки....
Мусака с ориз и празМусака с ориз и праз
Мусаката с ориз и праз е готова....
Мусака от ориз и коприваМусака от ориз и коприва
Върнете тавата с мусаката с ориз във фурната, печете до златисто кафява коричка на заливката. Да ви е вкусно с тази мусака от ориз и коприва....
Мусака с ориз и картофиМусака с ориз и картофи
Оризът се смесва с останалата част от подправките....
Мусака с ориз и пилеМусака с ориз и пиле
Слагаме в гореща фурна и когато оризът поеме течността и омекне, правим заливка....
Мусака от ориз и зеленчуциМусака от ориз и зеленчуци
Пече се до готовност на ориза в загрята фурна на умерена температура. Ако има нужда се долива вода, за да не остане ориза сух....
Мусака от ориз и лободаМусака от ориз и лобода
Оризът се сварява и се оставя да се задуши под капак, за да поеме цялата течност. Разбърква се със сместа с лободата....
Мусака с тиквичкиМусака с тиквички
6
Може да украсите мусаката с тиквички с нарязана краставица и да добавите кисело мляко. Мусака с тиквички е готова....
Мусака от тиквичкиМусака от тиквички
1
Пече се още 10-15 мин и вашата мусака с тиквички е готова....
Мусака от тиквички и ориз със заливкаМусака от тиквички и ориз със заливка
Прибавяме заливката към почти готовата мусака и печем до готовност. Мусаката от тиквички и ориз със заливка е много вкусна....
Мусака от спанак, ориз и картофиМусака от спанак, ориз и картофи
Задушава се спанакът с ориза, ситно нарязания магданоз и джоджена. Когато е готово, се разбърква с нарязаният на ситно чесън....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
42
35
20
10
Дай твоята оценка: