Gotvach.bg»Избрани Колекции»Зеленчукова Мусака с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Прибавяме към него измития и отцедения от водата ориз, запържваме го, докато стане прозрачен....

Накрая добавете и заливката и отново запечете мусаката. Като изстине малко махнете ринга на формата....

Запържваме в маслото лука, добавяме 4 ч.ч. вода с ориза и ври, докато набъбне оризът и изври водата....

Пуснете и измития ориз за 2-3 мин. Разбъркайте и добавете картофите и моркова, нарязани на кубчета....

Тиквичките, броколите, морковите и чушката се нарязват на кубчета (като за мусака) и се слагат в тавичката....

1

В тава от йенско стъкло се редят 1 ред ориз, 1 картофи (от всичко по 2 реда), като завършваме с картофи....

2
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: