Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мусака с Лапад и Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Запържваме в маслото лука, добавяме 4 ч.ч. вода с ориза и ври, докато набъбне оризът и изври водата....

Овкусете с подправките и добавете ориза.
Разбъркайте и пържете, докато оризът стане прозрачен....

Оризът се сварява и се оставя да се задуши под капак, за да поеме цялата течност. Разбърква се със сместа с лободата....

Слагаме в гореща фурна и когато оризът поеме течността и омекне, правим заливка....

Върнете тавата с мусаката с ориз във фурната, печете до златисто кафява коричка на заливката.
Да ви е вкусно с тази мусака от ориз и коприва....

2

1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: