Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Вратни Пържоли

Приготвяне на Вратни Пържоли

Разгледай всички 23 кулинарни идеи относно приготвяне на вратни пържоли в Gotvach.bg.
Уникални вратни пържоли на фурнаУникални вратни пържоли на фурнаРедят се овкусените пържоли. Отгоре се слагат нарязаните зеленчуци....
Свински вратни пържоли на скараСвински вратни пържоли на скара
Свинските вратни пържоли на скара са готови....
Печени вратни пържоли на фурнаПечени вратни пържоли на фурна
Печените вратни пържоли на фурна са готови....
Мариновани вратни пържоли за скараМариновани вратни пържоли за скара
Вземаме пържола и я овкусяваме в марината. Редим в голяма чиния. И така овкусяваме всички пържоли. Лука нареждаме между пържолите....
Вратни пържоли с горчица на барбекюВратни пържоли с горчица на барбекю
Нарязват се вратни пържоли, поръсваме със сол и черен пипер....
Свински вратни пържоли в Crock-potСвински вратни пържоли в Crock-pot
Крехките свински вратни пържоли в Crock-pot са готови за сервиране....
Сочни вратни пържоли с топено сиренеСочни вратни пържоли с топено сирене
Сочните вратни пържоли с топено сирене са много вкусни....
Вратни пържоли с праз и гъбиВратни пържоли с праз и гъби
2
Овкусете вратните пържоли със сол и черен пипер и приберете за 30 минути в хладилник. Загрейте 2 с.л. олио и запържете нарязаните на филии гъби....
Свински вратни пържоли с лучен сосСвински вратни пържоли с лучен сос
5
Свинските пържоли трябва да са подходящо транжирани-големи и с дебелина около 1 1/2 см-2 см....
Свински вратни пържоли в йенска таваСвински вратни пържоли в йенска тава
Свинските вратни пържоли в йенска тава се поднасят с гарнитура по избор....
Задушени вратни пържоли с червено виноЗадушени вратни пържоли с червено вино
вратни пържоли на барбекю, пропуснете пушената сол....
Крехки свински вратни пържоли с виноКрехки свински вратни пържоли с вино
2
Изваждаме пържолите от сметаната и ги слагаме в тигана да се запечатат леко от двете страни. Подреждаме пържолите в тавичка....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
42
33
20
10
Дай твоята оценка: