Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастет от дроб по шведскиПоставете цялата смес в блендер, добавете млякото, малко сол и черен пипер на вкус и пасирайте вкусния пастет, докато сместа стане гладка....
Пастет от пилешко и дроб
Оставяме готовия пастет да се охлади във формата, обръщаме го върху подходяща чиния за сервиране и поднасяме с препечени филийки....
Домашен пастет с дроб и зеленчуци
Посолете и овкусете с щипка черен пипер. Захлупете съда, задушете зеленчуците до омекване.
Добавете нарязания на парчета дроб....
Паниран черен дробПоръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и яйце....
1
Пикантен черен дроб
Лукът се нарязва на ситно и се задушава във олиото. Като порозовее, се добавя червеният пипер и дробът, нарязан на парчета.
Разбърква се, за да...
Задушен черен дробВ същото масло се задушава нарязаният лук до златист цвят, поставя се върху черния дроб, поръсва се със сол, черен пипер и магданоз....
2
Пастет Лобио
Сварен по същата технология, заделяме необходимото количество за пастет, а от останалият приготвяме ястие....
Пастет Шийтаке
Когато поомекнат се пасират заедно с тофуто на гладък пастет, към който се добавя черен пипер, соев сос и сок от лимон....
Царски пастет
Царският пастет е готов.
Източник: Петстотинъ деветдесеть и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: