Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Пастет от Черен Дроб

Приготвяне на Пастет от Черен Дроб

Разгледай всички 22 избрани предложения относно приготвяне на пастет от черен дроб в Gotvach.bg.
Пастет от дроб по шведскиПастет от дроб по шведскиПоставете цялата смес в блендер, добавете млякото, малко сол и черен пипер на вкус и пасирайте вкусния пастет, докато сместа стане гладка....
Пастет от дроб от трескаПастет от дроб от треска
2
Подправете пастета с черен пипер и сол, ако е необходимо....
Пастет от пилешко и дробПастет от пилешко и дроб
Оставяме готовия пастет да се охлади във формата, обръщаме го върху подходяща чиния за сервиране и поднасяме с препечени филийки....
Домашен пастет с дроб и зеленчуциДомашен пастет с дроб и зеленчуци
Посолете и овкусете с щипка черен пипер. Захлупете съда, задушете зеленчуците до омекване. Добавете нарязания на парчета дроб....
Пуешки черен дробПуешки черен дроб
Пуешкият черен дроб е супер мезе за всяка вечеря....
Паниран черен дробПаниран черен дроб
1
Поръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и яйце....
Пикантен черен дробПикантен черен дроб
Лукът се нарязва на ситно и се задушава във олиото. Като порозовее, се добавя червеният пипер и дробът, нарязан на парчета. Разбърква се, за да...
Задушен черен дробЗадушен черен дроб
2
В същото масло се задушава нарязаният лук до златист цвят, поставя се върху черния дроб, поръсва се със сол, черен пипер и магданоз....
Пастет ЛобиоПастет Лобио
Сварен по същата технология, заделяме необходимото количество за пастет, а от останалият приготвяме ястие....
Пастет ШийтакеПастет Шийтаке
Когато поомекнат се пасират заедно с тофуто на гладък пастет, към който се добавя черен пипер, соев сос и сок от лимон....
Царски пастетЦарски пастет
Царският пастет е готов. Източник: Петстотинъ деветдесеть и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г....
Домашен пастетДомашен пастет
Да ви е вкусно с моя домашен пастет....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: