Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Завита пържола по испански
Слагате ги върху пържолата.
Върху тях слагате прошуто или бекон, колкото да покрие пържолата....
Пилешка пържола с гъбен сосФолиото от пилешките пържоли се маха, сосът се залива върху губите и се запича така за 5-10 минути. Поднесете с малко накълцан магданоз....
8
Динозавърска пържола с много лук
Динозавъската пържола се обръща от другата страна и се връща обратно във фурната да се доизпече....
Натурална пържола от свински бутНачукваме и изтъняваме пържолите, намазваме ги с олио, поръсваме ги с черен пипер и оставяме за 1 час.
Преди да ги сложим върху горещия оребрен...
1
Запечена свинска пържола с лимонов дресинг
Всяка пържола нарязвам на резени.
Сервирам ги върху повърхността на острието на ножа и заливам с ароматния дрейсинг преди поднасяне....
Телешка пастърмаКритерии за готовата телешка пастърма е промяната на цвета й.
Тази пастърма издържа в хладилник в плик до 4-5 месеца....
5
Телешка супаНарежете месото и корените за супа ситно, лука и картофите ситно.
Смесете продуктите и ги сложете да се задушават в мазнина и малко вода.
Поръсете...
2
Телешка пачаСервира се с горчица и паста от хрян, която се приготвя от настърган хрян, залят с малко оцет, сол и олио....
1
Печена пържолаАко искате пържолата да стане по-хрупкава, може да поръсите с малко сусам преди печенето....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: