Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински врат с гъби и боровинкиИзмийте и подсушете месото от свински врат с кухненска хартия....
Свински врат с бекон и гъби
Така приготвеното руло се поставя в намаслена тавичка и се пече до готовност на загрята фурна. По желание се поднася със сезонна салата....
Свински врат на фурна с картофи
Покрийте добре с алуминиево фолио и сложете да се пече в предварително загрята фурна до 220 градуса....
Задушен свински врат с кладница и лукПоръсваме със свеж магданоз и оставяме задушен свински врат с кладница и лук да почине за 10-на минути, освен ако няма люде с обострен апетит в следствие...
2
Майсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Ветрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг.
Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....
Руло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол.
Овкусете каймата със подправки по ваш вкус....
Свински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Свински врат със зеле
Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....
Свински врат с картофиПоднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
2
Свински врат по бохемски
Свинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
52
44
31
23
10
Дай твоята оценка: